TOP

septembrie, 2023

𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐬𝐡𝐨𝐰 | 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭

15sept21:0023:00𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐬𝐡𝐨𝐰 | 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭MV SCI-ART

Event Details

𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 este o fuziune surprinzătoare dintre artă și tehnologie, în care o pânză 3D, definită de o grilă de metal, este animată de elemente dinamice care emit lumină. 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐃𝐨𝐫𝐨𝐟𝐭𝐞𝐢 este un artist multimedia care trăiește și lucrează în București. A absolvit Universitatea Națională de Arte din București cu o diplomă în cadrul Departamentului de Fotografie și Imagine în Mișcare în 2005. Arta lui Sergiu transcende granițele convenționale, cuprinzând video, fotografie, instalații cinetice, peisaje sonore, reflecții și vibrații. Prin instalațiile sale imersive, el invită vizitatorii să pornească într-o călătorie în care lumina se împletește cu spațiul, evocând emoții și oferind o experiență aparte.
𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐃𝐨𝐫𝐨𝐟𝐭𝐞𝐢 va colabora cu 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐒𝐜𝐨𝐫𝐨𝐦𝐢𝐝𝐞 pentru a crea o experiență multisenzorială prin interacțiunea dintre lumină și sunet, dezvăluind peisaje sonore unice.
🎶𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐒𝐜𝐨𝐫𝐨𝐦𝐢𝐝𝐞 are un lung parcurs în organizarea de evenimente în care promovează experimentul sonor și muzical, de la electroacoustic-improv până la muzica techno. Conduce o casă de discuri numită Orgone Dealers, al cărui catalog variat conține și elemente non-muzicale, noise și sound art, înregistrate pe casete audio. Pentru colajele sale de casete a fost invitat la festivaluri prestigioase precum Mirage Festival, Irtijal, Music Unlimited, Konfrontationen și Rokolectiv. Pentru evenimentul nostru, Bogdan va susține un performance muzical materializat printr-un mixaj cu materiale audio înregistrate exclusiv pe suport magnetic tip casetă audio.

more

Time

septembrie 15(vineri) 9:00pm - 11:00pm(GMT+03:00)

View in my time

Location

META | MV sci-art

Bulevardul Mihai Viteazu nr.1

Other Events

Get Directions

Post a Comment