TOP

mai, 2023

"Every news is a hand-painted story" - Galeria Laborna

09mai14:0009iun19:00"Every news is a hand-painted story" - Galeria LabornaLaborna Gallery

Event Details

În al zecelea an de existență Galeria Laborna vă invită Marți, 9 MAI 2023, între orele 18-21 la deschiderea expoziției “Every news is a hand-painted story”

Impactul emoțional pe care îl poate avea pe de o parte o știre (veste) asupra individului, ori fluxul/cantitatea imensă de știri asupra colectivității, fie că acestea sunt reale, proiective-inventate, false etc este extrem de puternic, iar filtrul creativ pe care un artist îl atașează unui astfel de fenomen este interesant de studiat. Conceptul se focusează pe fenomenul că orice știre/ veste este sau poate fi, înainte de toate, o poveste/ istorie pictată.

Într-o lume contemporană în care pictura s-a “democratizat” atât de mult, încât practic nu numai că orice ființă umană, animală, vegetală, moleculară o poate crea, dar își face locul triumfal și inteligența artificială cu algoritmi infiniți, particula din titlu “hand-painted story” are o subtilă notă reflexivă.

Artiști: Codruța Cernea, Nicolae Comănescu, Ovidiu Morar, Ciprian Paleologu, Radu Pandele, Adrian Preda, Ștefan Ungureanu, Simona Vilău, Bogdan Vlăduță.

Curator: Ciprian Paleologu

more

Time

mai 9(marți) 2:00pm - iunie 9(vineri) 7:00pm(GMT+03:00)

View in my time

Location

LaBorna

str. Icoanei, nr. 17

Other Events

LaBorna

Get Directions

Post a Comment