TOP

mai, 2023

Mihai Sovaila în Conversație cu Daniel Mihalcea

27mai15:0017:00Mihai Sovaila în Conversație cu Daniel Mihalcea2/3 GALERIA

Event Details

âmbătă 27 mai vă propunem un nou eveniment ] în conversație [ între Mihai Șovăială și Daniel Mihalcea, ca parte din programul extins RDWdesignGO! Turul ghidat al expoziției „Holding Pattern” va începe de la ora 15.00 h în str. Franceză nr. 4. Cei doi interlocutori vor discuta subiecte precum semiotica imaginii fotografice, singularitatea imaginii, puterea asociativă și construcția sensului în fotografie. Punctul de plecare îl reprezintă potențialul de a crea imagini în afara logicii lineare istorice și a tradițiilor documentare precum și portretizarea unui peisaj latent în așteptarea unui sens funcțional. Starea de tranziție deschide o problematică legată de rolul fotografiei în înțelegerea structurilor sociale și economice contemporane.
Mihai Șovăială este un artist care trăiește și lucrează în Zurich. Din 2013, lucrările sale se concentrează asupra structurilor de dezvoltare urbană și a periferiilor acestora, punând sub semnul întrebării impactul arhitecturii asupra contextului și istoriei orașului. Lucrările sale sunt expuse instalativ în contexte expoziționale sau în format de carte, adesea publicate independent.
Daniel Mihalcea trăiește și lucrează în București este fondator și Managing Partner al agenției Daniel&Andrew, o agenție ce se specializează în identități vizuale, proiecte editoriale din sectoarele comerciale și culturale. Momentan Daniel profesează și își termină studiile doctorale în politica imaginii în cadrul CESI.

more

Time

mai 27(sâmbătă) 3:00pm - 5:00pm(GMT+03:00)

View in my time

2/3 galeria

Get Directions

Post a Comment