TOP

Cine este geniul din spatele picturilor din serialul „Shtisel”?

Serialul „Shtisel” difuzat de Netflix și care prezintă povestea unui pictor genial pe nume Akiva Shtisel este senzația momentului.

Dar artistul care a creat în realitate minunatele opere este pictorul cu orgini rusești care locuiește în Nes Ziona (sudul Tel Avivului), Alex Tubis.

Când Alex a fost contactat să lucreze pentru serial acesta a declarat că nici nu auzise de această producție (deși a câștigat mai multe premii de televiziune în Israel) și a crezut că este vorba despre un proiect fără buget făcut de niște studenți entuziaști.

„Eu cred despre mine că nu sunt un artist foarte cunoscut și din acest motiv se și apelase la serviciile mele. Am crezut că nu există un buget și de aceea am fost abordat eu. După ce am avut o întâlnire pe Zoom cu producătorul Dikla Barklai, abia atunci am înteles despre ce este vorba.”, a povestit amuzat Alex Tubis.

Alegerea lui Barklai a fost una extrem de bună, picturile care apar în „Shtisel” atrăgând atenția unei lumi întregi. Așadar, dacă doriți să le vedeți căutați serialul pe Netflix.

 

Post a Comment