TOP

Artistul Evan Sharma lansează campania CovART Challenge

Artistul Evan Sharma în vârstă de 17 ani a pornit campania CovART Challenge care are ca scop finanțarea a 250.000 de porții de mâncare pentru copiii din Africa, ale căror resurse de alimente au fost grav afectate din cauza Covid-19.

Sharma a învățat despre cultura africană de la bunicii săi care sunt originari din Africa și a decis să-și folosească talentul pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. Nu este la prima acțiune de gen, anterior reușind să strângă peste 60.000 de dolari pentru diferite cauze caritabile.

„Pentru mine să ajut este cel mai important lucru. Le sunt recunoscător tututor artiștilor care s-au implicat în campania mea și împreună vom aduce un strop de bucurie copiiilor din Africa. De asemenea sunt onorat să colaborez la acest proiect cu Flying Kites și HATCH”, a declarat Evan.

Campania va dura două săptămâni și va începe cu licitația lucrării „Drive Carefully Me” ce reprezintă portretul lui Paul Newman, iar apoi alți 20 de artiști îi vor urma exemplul și vor scoate la licitație câte o lucrare.

 

Post a Comment