TOP

O expoziție semnată Theodor Grigoraș poate fi văzută în VR – virtual reality

Expoziția „What’s my spirit animal?”, care reunește 62 de lucrări ale artistului Theodor Grigoraș, 36 de desene și 26 de picturi, poate fi văzută de către public în VR, virtual reality, pe platforma TheOpen-Art.com și accesând linkul https://www.theopen-art.com/exhibition/whats-my-spirit-animal-theodor-grigoras/?back=ago.
Expoziția virtuală face parte din proiectul mai amplu inițiat de Asociația pentru cultură și arte Arbor, fiind cea de-a patra care se poate vizita virtual. Proiectul numit „RoArt goes virtual” își propune să familiarizeze publicul cu o nouă experiență culturală prin VR și să apropie mediul artistic de avantajele pe care le oferă tehnologiile noi, în special în ceea ce privește promovarea evenimentelor culturale și accesibilitatea lor unui public diversificat.
Până acum, artiștii care s-au alăturat demersului și au acceptat realizarea unor expoziții virtuale sunt Maia Ștefana Oprea, Giuliano Nardin, Elena Bria, Theodor Grigoraș și Virgil Scripcariu.
Galeria virtuală TheOpen-Art, cu cei 300 de mp virtual ai săi, este singura galerie virtuală din România și Republica Moldova și poate fi accesată de pe orice dispozitiv digital cu conexiune la  internet.

Post a Comment