TOP

MoMA lansează colecția Team MoMA

Inspirate de piesele deja devenite clasice ale brandului sport Champion și de fontul extrem de cunoscut al echipelor de baseball Yankees și New York Mets, MoMA Design Store, în colaborare cu Champion și brandul echipelor sportive, lansează primele obiecte vestimentare pentru sezonul tomană-iarnă, pentru fanii muzeului.

Museum of Modern Art din New York este unul dintre cele mai importante muzee ale lumii, cu o colecție de peste 150.000 de lucrări de artă plastică. Cele mai recognoscibile opere de artă modernă se află aici, la New York, și sunt vizitate în fiecare an de aproximativ 2 milioane de oameni.

Colecția „Team MoMA” vine după cele două colaborări pe care brandul muzeului le-a făcut vara aceasta. Prima dintre ele a fost cu Mediacom Toy, pentru lansarea unui Be@rBrick reinventat, cu modelul celebrei lucrări Starry Night a lui Van Gogh. A doua colaborare a fost chiar și mai spectaculoasă, fiind vorba de articole vestimentare cu un design regândit de Pangaia, brand sustenabil, și celebrul artist japonez Takashi Murakami, care a mai avut în trecut o iconică intervenție asupra unei colecții Louis Vuitton.

Post a Comment