TOP

„Transă în saună” – un nou proiect îndrăzneț al celor de la teamLab

Ați fost vreodată la o expoziție de artă care este în același timp și saună? Nu? Nici noi. De fapt, înainte de 2021, erau foarte puțini oameni care auziseră vreodată de așa ceva. Dar chiar există.

Într-un parteneriat cu TikTok, colectivul internațional de artă teamLab a revenit cu o altă expoziție uimitoare. Deschisă până pe 31 august la Tokyo, expoziția TikTok teamLab Reconnect este o combinație pe cât de interesantă, pe atât de stranie, dar placută. Mai exact este în același timp o saună și o experiență culturală care le va permite spectatorilor să experimenteze arta în cea mai bună stare mentală.

„Aceasta nu este o expoziție obișnuită de artă și nici nu este o saună standard”, explică teamLab într-un comunicat. „Este o nouă practică în care starea mentală a vizitatorului este modificată și îmbunătățită prin intrarea într-o saună înainte de vizionarea artei. Urmând pașii: saună, duș rece și apoi câteva minute de odihnă psihică, un vizitator intră într-o stare unică de <transă>, în care simțurile se acutizează, mintea se limpezește, frumusețea lumii înconjurătoare se intensifică și ceea ce în mod normal trece neobservat devine foarte amplificat.”

Așa că nu mai stați pe gânduri, luați-vă prosoapele și ne vedem la Tokyo.

Post a Comment