TOP

Expoziție Capcană la Borna

Laborna

Un discurs artistic despre conceptul de CAPCANĂ. Fiecare artist invitat a primit o suprafață din galerie pentru a putea construi un demers propriu, referitor la viziunea sa asupra acestui subiect. Lucrările sunt practic secvențe în curs de facere, o captare în timp real a unei etape creative, subliniind profilul Galeriei LABORNA – O promisiune poate fi mai consistentă ca o certitudine (în sensul de realizare), iar un decupaj poate fi mai spectaculos ca întregul, cu atât mai mult în fazele unei lucrări, unde straturile profunde ale facerii sale sunt opace pentru public. Artiști “CAPCANĂ” sunt: Diana Matilda Crișan, Amalia Dulhan, Megan Dominescu, Alexandru Dascălu, Mihai Florea, Cristina Garabețanu, Alina Marinescu, Ovidiu Morar, Ciprian Paleologu, Valeriu Șchiau, Naiana Vatavu, Bogdan Vlăduță.
Expoziția este deschisă în perioada: 31 Martie – 16 Aprilie 2021. Program de vizitare: miercuri/ joi/ vineri între orele 16-19, doar pe bază de programare la numărul de telefon: 0756481927
Galeria LABORNA înregistrează desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual. Evenimentele pentru public, numite BORNE, conservă ceea ce face artistul/ colecționarul în mod normal, într-o perioadă fixă de timp, cu intenția de a prezenta o arhivă completă și complexă, mai mult decât ceea ce ar presupune o “expoziție”.

Post a Comment