TOP

Re-connect, expoziția artistei Beti Vervega de la Combinatul Fondului Plastic

Proiectul expoziţional Re-connect propune atât seria omonimă, în lucru încă din 2019, cât și câteva lucrări din serii precedente de Conexiuni, care urmăresc și explicitează traseul către o formulă vizuală care s-a definit în aproape două decenii.
Expoziţia include, alături de lucrări care nu au mai fost expuse până în prezent, câteva repere ale traseului dinspre figurativ și decorativ către abstracţie și o geometrie spaţială organizatoare și revenirea, în ultimii ani, către tensiunea picturală și cromatică ce tinde să anuleze rigoarea structurii modulare devenită emblematică pentru demersul său artistic.
Re-connect este o condensare a unui proiect artistic care a evoluat în strânsă legătură cu parcursul existenţial și anunţă o nouă etapă a creaţiei artistei Beti Vervega – o explorare a libertăţii de expresie oferită de limbajul pictural.
Expoziţia poate fi vizitată la Galeria The Institute in incinta Combinatului Fondului Plastic, între orele 12.00 – 18.00 de luni până vineri, respectiv 11.00 – 18.00 în zile de weekend, în perioada 22 noiembrie – 15 decembrie 2023.

Post a Comment