• No products in the cart.
TOP

Jacob & Co. și Alec Monopoly colaborează pentru un nou model de ceas

Jacob & Co. nu este un brand care s-a făcut remarcat prin subtilitate. Așadar, nu este de mirare că cel mai recent ceas creat și care conține elemente din cel mai popular board game din istorie, aduce multă culoare și mișcare la încheietura mâinii.

Săptămâna aceasta, bijutierul din New York a lansat o colaborare cu renumitul artist graffiti Alec Monopoly, cunoscut pentru operele sale care implică multe elemente din jocul de societate, Monopoly.

Ceasul exuberant animat, numit Astronomia Alec Monopoly, prezintă mai multe redări strălucitoare ale personajului central al jocului, Mr. Monopoly, (devenit un personaj celebru al culturii pop) așezate pe un cadran care arată ca cerul înstelat al nopții. Ceasul are o carcasă din aur de 18 karate, cu o cupolă curbată din cristal de safir și patru ferestre pe lateral – permițând o vizualizare completă operei de artă din interior.

Prețul este semnificativ. Cine este intresat și vrea și are să plătească 600.000 de dolari pentru obiectul de artă poate găsi mai multe informații pe site-ul bijutierului apăsând aici.

Post a Comment