TOP

Lego te ajută acum să-ți creezi propria lucrare de artă abstractă

Pentru cineva care are dificultăți în a urma indicațiile și instrucțiunile, asamblarea structurilor uneori complicate ale seturilor Lego poate fi dificilă. Acum însă poți încerca să-ți creezi propriile lucrări de artă abstractă cu setul „31210 Artă Modernă”, care conține 805 piese, deci este destul de mic în comparație cu seturile de mii de piese, cum sunt cele din seria Harry Potter sau Stăpânul Inelelor. Dar ceea ce face acest set diferit și chiar mai interesant pentru unii oameni este faptul că îți poți crea propria ta lurare de artă abstractă, fără a urma nici o instrucțiune. Vine cu însoțit de un set de instrucțiuni pentru cele patru sculpturi separate pe care le poți crea din el, dar poți de asemenea să îți urmezi propriul model.

Fiecare set vine cu mai multe forme precum dreptunghiuri, triunghiuri și cercuri. De asemenea, primești diferite culori precum roșu, galben, verde, roz, negru și alb. Poți să alegi să urmezi cele 4 modele pe care le poți crea cu formele din set, însă, având în vedere că vorbim de artă modernă, poți să faci pur și simplu ce simți și să creezi capodopere în funcție de starea ta de spirit și preferințe. 

Dacă ești mulțumit de arta Lego pe care ai creat-o, poți să o expui și cu elementul de agățare care vine în set. Poți să creezi o lucrare cu o înălțime de maxim 32 cm și o lățime de 19 cm, astfel încât să arate bine pe peretele tău sau pe masă. Setul „Artă Modernă Lego” va fi disponibil pentru vânzare începând cu 1 august 2023.

 

Post a Comment