TOP

Megan Dominescu în expoziție la Tuesday to Friday Gallery, Valencia

Megan Dominescu, artistă din București reprezentată de Anca Poterașu Gallery, este prezentă cu o lucrare în expoziția de deschidere a galeriei Tuesday to Friday din Valencia, Spania.

Abordarea ei interesantă asupra artei textile, materializată în obiecte asemănătoare unor covoare pufoase colorate, stridente, spune de cele mai multe ori povești comice, la granița absurdului, și cu un substrat satiric alarmant, referitor la lumea în care trăim. Expoziția este intitulată Wolves in Sheep Clothing, și este compusă din lucrări semnate de 15 artiști europeni tineri și foarte tineri.

“In like manner Megan Dominescu (1995, Bucharest, RO) uses humor to convey the hardships people face and the “absurdity” of the world we inhabit. Her life-size crocheted figures to rug-hooked scenes of whimsical and alien subjects mingle a difficult subject matter with lighthearted imagery.” – fragment din textul curatorial al expoziției. Lucrarea pe care o prezintă Megan se numește Mister Misery și este realizată în 2022.

Post a Comment