TOP

Olimpiu Bandalac X Art Machine la Cărturești Park Lake

În data de 14 aprilie a avut loc inaugurarea seriei cartoline Color it yourself! a artistului Olimpiu Bandalac, la Art Machine, automatul de tip vending machine inițiat de gruparea artistică Pastila Roz.

Publicul iubitor de artă contemporană are acum șansa de a intra în posesia unei lucrări originale a artistului, în forma neconvențională specifică proiectului unic Art Machine. Cele peste 100 de mini cărți de vizită de colorat vor fi disponibile în Art Machine, în Park Lake Mall, până în data de 27 aprilie.
Olimpiu Bandalac este un artist vizual, realizator video și regizor de film de animație care trăiește și lucrează în București. Din 1980 expune desen, pictură, instalație, fotografie, film experimental și de animație. Interesul său este legat de temele perene ale artelor vizuale: portretul artistului la diferite vârste, timp/mișcare, istorie, eco-art. Începând cu 2019 este implicat în educație artistică – oferind cursuri de desen, culoare, modelaj copiilor din mediile defavorizate, și cursuri de multimedia la UNARTE, București.
Art Machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 44 de serii de lucrări originale de la artiști.

Post a Comment