TOP

Un artist de benzi desenate în vârstă de 87 de ani câștigă milioane de dolari din NFT-uri

Benzile desenate au ajuns și ele în lumea NFT-urilor. Iar un artist pe nume Jose Delbo, în vârstă de 87 de ani, cunoscut pentru munca sa la seria Transformers, dar și pentru personajul Wonder Woman a reușit să câștige peste 2.000.000 de dolari din artwork-urile sale pe care le-a transformat în NFT-uri.

Pentru că a văzut că piața dorește și mai mult conținut digital, Delbo s-a folosit de renumele său și a creat artwork-uri cu un nou super erou, inventat de el, pe care le-a vândut pentru suma de 1.000.000 de dolari.

Giganții Marvel și DC Comics care dețin cam tot ceea ce înseamnă piață de super eroi, au trimis notificări către toți artiștii cu care au lucrat interzicându-le să vândă opere digitale cu personajele deținute de ei. Deocamdată nu a apărut nici un proces pe această temă, dar la cum se desfășoară lucrurile e foarte probabil să avem parte de așa ceva.

Mai ales că DC Comics s-a înscris în povestea NFT-urilor scoțând la vânzare statuete virtuale din colecția Batman: Black and White și mai mult ca sigur va dori să exploateze maxim (și de unul singur) portofoliul pe care îl deține.

Post a Comment