TOP

Un colecționar și-a construit un garaj-peșteră pentru un Aston Martin de epocă

Colecționarii de mașini cheltuiesc adesea milioane de dolari pentru a construi garajul perfect pentru colecția lor de automobile.

La urma urmei, designul arhitectural al garajului unei colecții de mașini rafinate este la fel de important ca și calitatea mașinilor din colecție. De la garajul lui Jay Leno, care arată ca un muzeu auto, până la depozite de mașini care seamănă mai mult cu galeriile de artă modernă, iubitorii înstăriți de automobile investesc sume astronomice. Cu toate acestea, acest proiect de garaj subteran planificat pentru Varșovia, Polonia, ar putea fi cel mai spectaculos dintre toate.

Studiourile de design Unism și Arup au fost însărcinate să creeze un showroom privat pentru o colecție a unora dintre cele mai de dorite automobile clasice, Aston Martin. Primul set de imagini cu design-ul showroom-ului inspirat din filmele cu James Bond arată uimitor, iar construcția va fi amplasată sub un deal într-una dintre zonele rezidențiale ale orașului.

Accesul se va face fie printr-un lift pentru o persoană, fie printr-o rampă decorată și camuflată sub forma mediului exterior pentru a nu ieși deloc în evidență. Proiectul va fi gata undeva la începutul anului 2022.

Post a Comment