• No products in the cart.
TOP

5 motive să vizitezi Art Safari 2022

gloTM  susține prima expoziție personală a artistei Irina Dragomir în cadrul Art Safari, intitulată ”Roșu, galben și albastru

 Expoziția poate fi vizitată la Palatul Dacia-România de pe strada Lipscani 18-20, pentru al doilea an consecutiv cadrul central al sezonului expozițional Art Safari din 2022, și se desfășoară până pe data de 7 august, de joi până duminică

Motivul numărul 1 – cunoști oameni la fel de mișto ca tine, cu care împărtășești pasiuni comune și poate feed-uri de IG în estetică similară

Indiferent de pasiunile pe care le are fiecare dintre noi, pentru a putea să ni le alimentăm, trebuie să învățăm cum să curatoriem spațiul și timpul. Iubitorii de artă știu relevanța ambientului, a oamenilor din lumea artistică și a autorilor atunci când vine vorba de experiențe artistice holistice. Tocmai de aceea, nu trebuie să omită cea mai așteptată expoziție a anului, Pavilionul Contemporan din cadrul Art Safari 2022. În cadrul acesteia, glo™ susține prima expoziție personală a tinerei artiste Irina Dragomir, „Roșu, galben și albastru”. Inițiativa face parte din misiunea glo™ de a susține tinerii artiști din România și se înscrie în campania #RebelsWithACause lansată în 2021. Dacă vrei să afli mai multe despre călătoria creativilor români spre maturitatea lor artistică intră pe glo.ro.

Motivul numărul 2 – Ai posibilitatea de a interacționa cu arta, într-o expoziție super actuală și interactivă care sparge prejudecățile despre creații artistice ca manifestări pasive

Alături de plăcerea candidă de a fi înconjurat de oameni interesanți care creează sau care au abilitatea de a admira creații artistice, poți descoperi instalația interactivă realizată de glo™ special pentru acest eveniment & prima expoziție personală a Irinei Dragomir, care își va pune amprenta pe execuțiile glo™.

Motivul numărul 3 – Poți admira opere autohtone ale artiștilor români

Lucrarea „True Colors” by glo™ x Irina Dragomir este inspirată de culorile României – roșu, glaben și albastru –  și este formată din portretele a trei femei frumoase, în posturi diferite. La primul etaj al expoziției Dragomir, publicul va putea admira picturi, neon-art și tapiserie din atelierul artistei și din colecții private.

Motivul numărul 4 – Ești un susținător al valorilor locale la început de drum

Expoziția glo™ a Irinei Dragomir la festivalul Art Safari aduce un fel de experiență binară, ceea ce înseamnă să faci ceea ce te pasionează cu adevărat și să trăiești după propriile reguli. Așadar, prin prezența ta în cadrul expoziției vei susține comunitatea creativă alături de glo™, dar și femeile din lumea artistică în particular.

Motivul numărul 5 – Ești mereu informat în legătură cu ceea ce se întâmplă în orașul tău

Pe locul 5 se află cel mai puternic motiv, cel care include toate argumentele de mai sus, și anume satisfacerea curiozității față de ceea ce se petrece în general în orașul tău pe plan artistic. Toți avem puțin FOMO, uneori justificat, alteori indus însă, când vine vorba de un maraton de artă contemporană care ține 3 luni, este cazul să îți aduni prietenii și să vă încărcați cu energia vie a creațiilor artistice, care reprezintă într-un fel pulsul culturii actuale și locale.

Așadar, vino și tu să susții alături de glo™ arta contemporană și artiștii indie locali la Palatul Dacia-România între 12 mai și 7 august. Vei avea parte de multe surprize pregătite de glo™ pe tot parcursul expoziției, așa că ia-ți bilet sau abonament la Art Safari 2022 & let’s call it a date!

 

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Post a Comment