TOP

Expoziția studenților graficieni de la Galeria Mansarda din Timișoara

Expoziția Student 2022/GRAFICĂ reunește lucrări ale studenților programelor de studii universitare de licență Arte plastice – Grafică și masterat – Master Grafică și Master Grafică publicitară și de Carte, din cadrul celor două universități. Desenele, compozițiile de șevalet realizate în tehnici grafice specifice sau în tehnici ale gravurii, cărțile bibiofile sau obiect, afișele, transformă Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design, situată pe strada Oituz nr. 4 din Timișoara, într-un spectacol al fanteziei, ingeniozității și măiestriei studenților expozanți. 

Studenții timișoreni au fost îndrumați de: Prof. univ. dr. Vică Adorian, Prof. univ. dr. Adriana Lucaciu, Conf. univ. dr. Daniel Apostu Teodorescu, Lect. univ. dr. Remus Rotaru, Lect. univ. dr. Ion Gherman, Lect.univ. dr. Mihai Zgondoiu, Asist.univ. dr. Laura Duduleanu, Asist. drd. Mirela Cerbu, Asist. drd. Bianca Tulea, Asist. drd. Ovidiu Batista, Asist. drd. Bogdan Matei. Asistenții de proiect sunt Conf. univ. dr. Daniel Apostu Teodorescu, director al specializării Grafică, FAD-UVT și Asist. univ. dr. Adrian Constantin Medeleanu, UNAB.  

Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara (FAD-UVT), Specializarea Grafică, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte din București (UNAB), Departamentul de Grafică, organizează în luna aprilie două manifestări expoziționale importante atât pentru schimburile academice naționale și internaționale cât și pentru publicul timișorean, amator de artă.
Coordonatorii proiectelor, Prof. univ. dr. Adriana Lucaciu de la Facultatea de Arte și Design-UVT și Lect. univ. dr. Ovidiu Croitoru de la Universitatea Națională de Arte din București aduc grafica în prim plan și pun în lumina galeriilor timișorene creațiile studenților și ale profesorilor din cele două centre universitare.

Post a Comment