• No products in the cart.
TOP

2 milioane de lire sterline cheltuite de edilii Londrei pentru un deal artificial nefuncțional

Efortul edililor Londrei de a atrage turiști, dar și localnici, prin construirea unui deal artificial de pe care să se poate admira tot orașul, a fost considerat de vizitatori „cea mai proastă investiție din istorie”, proiectul fiind plin de defecte și neterminat.

Autoritățile locale responsabile de movilă și-au cerut scuze pentru problemele pe care le are lucrarea și organizează rambursări pentru persoanele care au cumpărat bilete la atracția care acostat 2 milioane de lire sterline (2,7 milioane de euro).

Proiectat de arhitecții MVRDV din Rotterdam, dealul artificial înalt de 80 de metri acoperit cu iarbă și copaci poate găzdui până la 1.000 de vizitatori pe zi, care sunt meniți să urce 130 de trepte pentru a se bucura de priveliștile Londrei.

Atracția turistică a fost deschisă publicului luni, 26 iulie. Însă turiștii care au plătit între 4,50 și 8 lire sterline au fost dezamăgiți. Deși li s-a promis o vedere supebră peste centrul Londrei și Hyde Park, tot ce au putut vedea a fost o întindere neterminată de gazon maro, panouri de construcții și schele.

Autoritățile au admis că unele elemente ale atracției „nu erau încă pregătite” pentru public și au invitat oamenii să vină să se bucure de instalație și peisaj „după ce se va mai lucra puțin la ele”.

Post a Comment