• No products in the cart.
TOP

Met Gala: cele mai cool ținute de pe covorul roșu

Met Gala este unul dintre cele mai importrante evenimente din lume dedicate modei. Este locul unde moda se întâlnește cu arta, în incinta celui mai important muzeu de artă din lume, Metropolitan Museum of Art din New York. Met Ball este un eveniment important și pentru pasionații de artă, bineînțeles, pentru că evenimentul poate fi comparat cu o expoziție ca oricare alta, cu un concept și un scop, în care artiștii, din postura de designeri, propun adevărate piese statement, ce influențează în mod real cultura pop.

Istoria Met Gala a început în 1948, când acest eveniment a fost conceput de Eleanor Lambert, scriitoare de editoriale fashion. Evenimentul este, din 1948 și până astăzi, în esența sa, o gală caritabilă, de strângere de fonduri. Din 1970, însă, de când Met a devenit cu adevărat un bal la care au loc doar cei mai influenți oameni din lume, celebrități și personalități din industria modei, scopul său a fost devansat, în ochii presei, de ținutele invitaților. Met a devenit o întrecere între casele de modă de lux, stiliști și designeri. În prezent, nu ne întrebăm câți bani se vor strânge în seara Met Gala, ci mai de grabă cine ce va purta. Cu toate acestea, în fiecare an balul își atinge scopul, strângând sume fabuloase de bani.

Iată o selecție cu cele mai bune ținute ale ediției 2021, „America: A Lexicon of Fashion”, așa cum o proclamă nimeni alții decât cei de la Vogue:

Post a Comment

X