TOP

Miliardarul Mark Cuban a construit o galerie digitală pentru NFT-uri

V-am tot povestit despre nebunia cu NFT-urile și cum piața a devenit foarte orientată în această direcție. Și când e rost de bani și de speculat pe un subiect de new busines, hop, apare și miliardarul Mark Cuban cu o idee de upgrade.

Antreprenorul a creat o galerie digitală exclusiv pentru NFT-uri. Platforma numită lazy.com este deja funcțională și îi invită pe toți creatorii de opere să-și uploadeze munca acolo.

Procesul este simplu: îți faci un cont folosind adresa de mail și apoi adaugi portofelul pentru criptomonede, MetaMask. Automat vei primi un URL unic pe care îl poți share-ui pe toate rețelele sociale și care accesat fiind te va duce către colecția ta de pe lazy.com. Apoi dacă cineva va dori să-ți cumpere operele, te va contacta.

„Am dorit să facem ceva simplu care să ajute creatorii de artă digitală și NFT-uri să-și poată promova munca fără un mare efort. Piața este într-o creștere accelarată și suntem foarte mândri că putem veni cu un produs care să ajute la dezvoltarea ei.”, a declarat Mark Cuban.

Post a Comment