TOP

Mircea Modreanu este câștigătorul premiului GEORGE & ART SAFARI

Mircea Modreanu este câștigătorul concursului GEORGE & ART SAFARI organizat în colaborarea cu Propagarta. Lucrarea „Enter The Void”, concepută special pentru campania noastră ilustrează legătura dintre artă și tehnologia ca mediu de creație și face apel la recuperarea rapidă a generației anilor 1980 în relație cu tehnologia, printr-un mise en scène al efectului resimțit de cei care s-au regăsit asaltați și înconjurați de avansul tehnologiei. Lucrarea lui vorbește despre plonjeul acestei generații în Metavers și reprezintă propria viziune asupra modului în care tehnologia și oamenii co-există în 2022.

„Enter the Void”, 2022, obiect-instalație, tehnică mixtă (circuite de computer, spray și stencil pe PAL). Dimensiunea 140x130x90 cm

Mircea Modreanu a câștigat premiul de 1200 de euro, iar lucrarea lui va fi expusă în incinta George Spaces din cadrul Art Safari începând cu luna decembrie. George, primul banking inteligent, este interesat de design, lifestyle și cultură, pe care le îmbină cu spiritul transformării digitale. Conectat la tehnologie și pasionat de artă, susține tinerii creatori și artiștii emergenți.

Printre finalistele concursului s-au numărat lucrările artiștilor Mirela Cerbu & Alexandra Satmari, Sergiu Doroftei, Maria Hodor, Ioana Halunga sau Breje Florin Darius. Le mulțumim tuturor artiștilor care ne-au transmis propunerile lor și îi așteptăm să participe și la viitoarele apeluri organizate de George și revista Propagarta la Art Safari.

 

 

Post a Comment