• No products in the cart.
TOP

Obie Platon semnează o nouă pictură murală în București

Artistul contemporan Obie Platon, cu picturi murale risipite prin orașele europene și în Shanghai, China, a realizat o nouă pictură pe zidul unei clădiri din strada Matei Millo, la nr. 9. Pictura de 35 de metri pătrați este realizată în colaborare cu Romanian Design Week, iar proiectul poartă numele de Art for Air, vopselele folosite la realizarea lucrării fiind Air Lite, 100% naturale, cu funcția de a purifica aerul.
„În muralul realizat pentru Romanian Design Week cu sprijinul IQOS, m-am inspirat din relația strânsă dintre comunitate și oraș, dintre oameni și tehnologii moderne. Altfel spus, am luat un peisaj urban tipic și l-am reconstruit așa cum l-am văzut eu. Am deconstruit lumea împărțită în „Noi” și „Restul” pentru a vizualiza împreună un viitor posibil, poate mai bun. Asta înseamnă pentru mine progres”, spune Obie Platon.
Romanian Design Week are loc anul acesta între 4-13 iunie, la Combinatul Fondului Plastic și în spațiile partenere. Obie Platon va mai realiza o pictură murală în București, în colaborare cu RDW, în Bulevardul Aviatorilor nr. 8A.

Post a Comment