TOP

Sweet Damage Crew pe 1000 de metri pătrați de ziduri din București

Un parteneriat interesant între tinerii artiști români de la Sweet Damage Crew și One Night Gallery, susținut de glo, își propune să acopere 1000 de metri pătrați de ziduri cu murale. Picturile vor fi realizate în cele mai aglomerate zone din București și vor avea rol de purificare a aerului. Datorită materialelor folosite, eco, vopsele care purifică aerul, mușchi verde și lămpi solare, fiecare murală va avea capacitatea de purificare a 4 copaci maturi.

Proiectul, Eco Graffiti. face parte din inițiativa amplă Rebel with a cause, care susține tinerii artiști români și arta în spațiul public, în timp ce promovează asumarea responsabilității pentru binele general, al mediului și al comunității urbane.

„Eco Graffiti înseamnă pasiune pentru artă și grijă pentru mediu, o călătorie inițiată de glo pentru a reda orașul comunității, într-un moment în care ne este atât de dor să fim din nou împreună. Iar vopseaua purificatoare folosită pentru realizarea picturilor murale este încă o dovadă că tehnologia ne poate schimba viața în bine, reducând riscurile la care ne expunem în fiecare zi” , a spus Alina Câmpanu, senior manager glo.

Post a Comment