TOP

O artistă maghiară creează portrete spectaculoase cu animale

În seria sa numita „Animeyed”, artista din Budapesta, Flora Borsi, combină arta portretului cu mici ciudățenii distractive care transformă fiecare imagine într-o operă suprarealistă.
Borsi povestește că ideea pentru „Animeyed” a apărut când a încercat să-și facă un selfie cu câinele ei. Această singură fotografie a fost inspirația și declanșatorul pentru realizarea unei întregi colecții spectaculoase.
Prin veverițe pufoase înfășurate în jurul gâtului până la papagali care zboară pe lângă ea, Flora Borsi a încercat să găsească creaturile perfecte pentru a duce acest proiect la un alt nivel. Și a reușit.
Și deși nu toate fotografiile au presupus prezența vietăților în studioul foto, tehnicile digitale folosite au reușit să păcălească ochiul privitorului, fiecare imagine aratând foarte natural.
De când și-a descoperit pasiunea pentru fotografie, Flora Borsi și-a expus lucrările la nivel internațional atât în Europa (inclusiv la Muzeul Luvru) cât și în SUA și a participat la expoziția Continental Shift de la Saatchi Gallery.
„Animeyed” nu este singura serie care prezintă manipulări magistrale ale unor portrete, Borsi are de asemenea, o mulțime de lucrări noi care conceptualizează „fanteziile întunecate și visele atmosferice”, iar cele mai multe dintre ele pot fi găsite pe contul de Instagram al artistei.
Mai jos aveți o galerie impresionantă din seria „Animeyed”:

Post a Comment