TOP

13 artiști români expun la 418 Gallery din München

În data de 22 august a avut loc deschiderea expoziției „Other Worlds on Paper” la 418 Gallery München.

Cei 13 artiști reprezentați în cadrul evenimentului de grup sunt: Maria Bordeanu, Mihai Cosuletu, Stefan Radu Cretu, Lavinia Cretu, Iulian Cristea, Andrei Hancu, Andrej Jemec, Constantin Luser, Edo Murtic, Romul Nutiu, Diet Sayler, Petrica Stefan și Johannes Vogl. 

Recent intrați în atenția consumatorilor de artă și a publicului, originari din Republica Moldova, sunt Andrei Hancu, care tocmai și-a absolvit Masterul la Academia de Artă din München și Iulian Cristea, care a absolvit Universitatea de Arte din București în 2017. Ambii își propun să exploreze posibilitățile obiectelor de artă tridimensională, desenul fiind mijlocul lor de studiu și cercetare.

Atât artiști stabiliți în România, dar și plecați în afară își vor expune lucrările: Lavinia Crețu, artistă din Sibiu, va prezenta pentru prima dată în cadrul galeriei un desen, Mihai Coșulețu readuce în expoziție o lucrare realizată în 2016, care vorbește despre actualitatea războiului în zilele noastre, Johannes Vogl, artist care trăiește și lucrează în Berlin prezintă o lucrare de fotografie care provoacă viziunea publicului asupra granițelor întrepătrunse dintre fotografie și desen.

Expoziția va rămâne deschisă până în data de 30 septembrie.

Post a Comment