TOP

Suprainfinit a deschis o expoziție pop-up de vară la Baraka Art Space în insula Spetses, Grecia

Sâmbătă, 23 iulie, a avut loc deschiderea expoziției de grup organizată de Galeria Suprainfinit, în colaborare cu Baraka Art Space, în locația cu același nume din Insula Spetses, Grecia.

Expoziția de vară, tip pop-up, realizată de către galeria din București și spațiul din Spetses, arată lucrările a zece artiști români și internaționali: Matei Dumitriu, Peles Empire, Alina Feneș Crasovschi, Indrikis Gelzis, Christian Jankowski, Vlad Nancă, Maria Schumacher, Lara Stafilopati, Alessandro Teoldi și Kristin Wenzel.

„Ideea expoziției a aparut în toamna anului trecut, când în timpul participării noastre la Liste Art Basel am întâlnit-o pe Lara Stafilopati, proprietara spațiului din Spetses. Pregatirea expoziției a început acum aproximativ 4 luni”, ne-a spus Suzana Vasilescu de la Suprainfinit.

„Expoziția este deschisă până pe data de 8 septembrie, timp în care vom mai avea un eveniment la mijlocul lunii August. Fiind un summer show, am decis să expunem artistii pe care galeria Suprainfinit îi reprezintă. În fiecare vară obișnuiam să avem un astfel de summer show la galerie, dar cum în lunile de vară Bucureștiul este de obicei gol, am decis să mergem și noi în “vacanță” cu galeria. Ne dorim mult ca lucrul acesta să se întâmple cu regularitate. Încercăm prin această practică să descoperim și alte piețe, alți colecționari și alte locuri, și mai ales să le oferim artiștilor reprezentați cât mai multă vizibilitate internațională. Deja avem planuri și mai mari pentru vara viitoare, fiind încurajate de feedback-ul și succesul absolut neașteptat al acestei expoziții. Seara vernisajului ne-a adus mulți vizitatori, vânzări, și mai ales posibilitatea unor altor colaborări pentru viitor”, a explicat Suzana.

 

 

Post a Comment