TOP

A fost expus pentru prima dată un desen al lui Edward Hopper de la vârsta de 9 ani

În 2017, Casa Edward Hopper a anunțat cu mândrie primirea a peste 1.000 de exponate și memorii care documentează viața de familie și anii de început ai renumitului artist Edward Hopper.

Casa Edward Hopper, cunoscută oficial ca Muzeul și Centrul de Studii Edward Hopper, este casa natală și locul în care a crescut renumitul pictor american Edward Hopper. Colecția, care include materiale din tinerețea lui Hopper, oferă o privire detaliată asupra modului în care copilăria și mediul său de acasă au influențat dezvoltarea sa artistică.

Printre exponatele din colecție se numără scrisori originale, desene din anii de școală, fotografii, articole originale din ziare și alte obiecte valoroase. Acestea permit vizitatorilor să experimenteze direct influențele din viața lui Hopper.

Unul dintre cele mai remarcabile lucrări din colecție este un desen realizat de Edward Hopper la vârsta de doar 9 ani, pe spatele carnetului său de note din clasa a III-a, datând din 1891. Acest desen timpuriu este un semn clar al talentului său înnăscut și oferă o fereastră unică în lumea copilăriei artistului.

Casa Edward Hopper invită acum publicul să viziteze expoziția și să descopere cum primii ani ai lui Hopper au influențat creațiile sale artistice de mai târziu.

Post a Comment