• No products in the cart.
TOP

Centrul de Interes expune arta a 22 de artiști români la Berlin

22 de artiști membri ai Centrului de Interes își vor prezintă arta în 12 spații de proiecte din districtul artistic Kolonie Wedding din Berlin, începând cu zilele de 14 și 15 octombrie 2021. ”Centrul de Interes – Artă Contemporană din Cluj-Napoca, România, în Berlin” este perechea în oglindă a expoziției ”Colonia Wedding – Artă contemporană din Berlin în România, găzduită de Centrul de Interes în perioada mai-iulie 2021. Cele două expoziții fac parte dintr-un program internațional de schimb cultural demarat de Centrul de Interes, Cluj-Napoca, împreună cu Kolonie Wedding, Berlin.

La Berlin vor expune artiștii: Robert Andacs, Delia Avram, Cristian Avram, Zsolt Berszan, Robert Bosisio, Andrei Budescu, Andrei Ciurdărescu, Vasile Cloșcă, Geza Daboczi, Irina Dumitrașcu, Adrian Ghiman, Valentin Ionescu, Andrei Ispas, Ovidiu Leuce, Gabriel Marian, Alex Mirutziu, Virgilius Moldovan, Sebastian Nasta, Cristian Opriș, Vlad Paraschiv, Florin Ștefan și Mihai Zgondoiu. În ziua vernisajului, toți artiștii vor fi prezenți la Berlin.

Cele 12 proiecte de artă, solo sau de grup, care vor fi expuse la Berlin, abordează multiple medii artistice: lucrări de pictură, gravură, instalație, video, fotografie, colaj, desen, obiect și sculptură.

Expoziția ”Centrul de Interes – Artă Contemporană din Cluj-Napoca, România, în Berlin” este a doua astfel de manifestare care are loc în cadrul unui schimb cultural-artistic, prima având loc în 2019, desfășurată alături de Institutul de Artă Contemporană Dunaújváros din Ungaria.

Post a Comment

X