TOP

George & Art Safari lansează un call for artists cu tema Live. Love.Tech.

Noțiunea de tehnologie te duce cel mai adesea cu gândul la știință sau la progres tehnologic. Însă cuvântul tehnologie provine din grecescul techne, care înseamnă și artă sau meșteșug. Prin urmare, tehnologia este, în același timp, știință, dar și creație. Presupune cunoaștere, dar și inspirație. Ea poate să definească orice produs al imaginației noastre menit să ne facă viața mai bună.
Tehnologia, aflată la intersecția dintre artă și știință, este cea care a inspirat tema George de anul acesta: Live. Love. Tech. Pornind de la această temă, vă invităm să creați propria viziune asupra modului în care tehnologia și oamenii co-există în 2022, să ilustrați legătura dintre artă și tehnologia ca mediu de creație și să integrați în lucrarea voastră logo-ul George.

George & Art Safari lansează un call for artists cu tema Live. Love.Tech.
Concursul se adresează artiștilor emergenți, dornici să își expună lucrările în George Spaces din Art Safari din septembrie – decembrie 2022.
Aceștia pot trimite propuneri dintr-un larg spectru creativ: artă digitală, pictură, gravură, sculptură, design de obiect sau vestimentar, fără să se limiteze la acestea, iar lucrările pot fi, în functie de dorința artistului, una sau o serie de până la trei lucrări, în care să fie integrat logo-ul George.
Lucrările înscrise în concurs pot fi trimise până la data de 16 noiembrie pe adresa de e-mail office@propagarta.ro, iar mesajul trebuie să conțină numele autorului și un număr de telefon. Propunerile vor fi evaluate de un juriu format din Ioana Ciocan, Director General Art Safari, Mihai Zgondoiu, Editor Propagarta, Dragoș Vărșăndan, Editor Propagarta, Adrian Săveanu, Senior Brand Manager George,
Marian Dragomir, Junior Brand Manager George

Juriul va alege lucrarea câștigătoare dintre propunerile primite pe adresa de email a redacției Propagarta, care va fi premiată cu 1200 EUR și va fi expusă în spațiul George Spaces din cadrul Art Safari;

Etapele concursului:

– Perioada de înscriere: 25 octombrie – 16 noiembrie
– Votul juriului: 17 noiembrie – 23 noiembrie
– Anunțul câștigătorilor: 25 noiembrie
– Vernisajul expoziției câștigătorului la Art Safari: 28 noiembrie – 11 decembrie

Puteți consulta regulamentul concursului pe larg aici.

Post a Comment