TOP

SOFTlab a creat o instalație spectaculoasă într-o piață publică din Virginia

Numită „Mirror, Mirror”, instalația combină tehnologia și arta într-un mod remarcabil. Această instalație de artă publică, concepută de SOFTlab, o grupare artistică multidisciplinară cu sediul în New York, a folosit lentile Fresnel interactive pentru a crea experiențe dinamice și pline de culoare pentru cei care interacționau cu ea.

Amplasată într-o piață publică din Alexandria, Virginia, expoziția multicoloră folosește prisme de sticlă care reacționează atât la mișcare, cât și la sunet, făcând interacțiunea cu aceasta distractivă și incitantă.

„Jucându-se cu ideile de reflexie și refracție a luminii, atât interiorul, cât și exteriorul lui Mirror, Mirror sunt acoperite cu o suprafață oglindită care reflectă mediul înconjurător în moduri neașteptate. Prin intermediul unei game panoramice de oglinzi și lumini sensibile la sunet, Mirror, Mirror amestecă vizual linia de coastă, țesătura Vechiului Oraș și activitatea trecătorilor în noul parc.” declară SOFTlab, în comunicatul difuzat cu ocazia dezvelirii instalației.

Post a Comment