• No products in the cart.
TOP

Takashi Murakami creează fursecuri în formă de hortensii

Pentru a sărbători sezonul ploios din Japonia, patiseria lui Takashi Murakami, „Tonari no Zingaro” va lansa o ediție limitată de fursecuri. Folosindu-se de celebra sa floare care îi poartă semnătura, artistul a îmbinat creația sa originală cu hortensiile – unele dintre cele mai populare flori ale țării sale natale care înfloresc la începutul verii.

Ambalate într-o cutie dreptunghiulară, prăjiturile din colecția „Flower Parent and Child’s Hydrangea Cookie Can” aduc pe lângă design-ul inovator și o noua aromă, cea de mentă. Fiecare cutie conține dulciuri în 18 arome diferite pentru care s-au folosit diferite ingrediente de la zmeură până la surprinzătorul ignam sălbatic sau pastă de fasole albă.

Prețul dulciurilor va fi de aproximativ 80 de euro, iar doritorii trebuie să se grăbească, ediția fiind disponibilă în doar 100 de bucăți. Lansarea va avea loc pe 4 iunie, iar cumpărarea se va putea face doar printr-o rezervare online, iar apoi prăjiturile se vor ridica de la magazinul Tonari no Zingaro.

Post a Comment