• No products in the cart.
TOP

Un nou mural pe clădirea Parchetului București

Zilele trecute a răsărit o nouă pictură murală în centrul Capitalei pe clădirea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Lucrarea a fost realizată de doi tineri artiști, Alex Antonescu și Andrei Felea, la invitația „Asociației pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale”.

S-a lucrat intensiv în acest week-end la amenajarea camerei de audiere dedicată copiilor, martori sau victime ale infracțiunilor, de la Parchetul Capitalei. Și va urma o săptămână la fel de plină. Sunt multe avantaje pe care le va aduce noul nostru concept. O suprafață mult mai mare, multifuncțională, adaptată nevoilor actuale ale echipei de investigatori. Un upgrade tehnic, atât de necesar. Iar pentru energia pozitivă, am mutat culorile într-un loc cu totul neașteptat. O lucrare de artă murală va elibera emoția puternică sub forma unor fluturi stilizați”.

Noua cameră de audieri dedicată copiilor, martori sau victime ale infracțiunilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București va fi inaugurată joi, 15 septembrie.

 

Post a Comment