TOP

Dansatoarea Alexandra Barac reprezintă România la Johannesburg

Alexandra Barac, dansatoare, a câștigat joi seara, în data de 12 august, la București, competiția de street-dance Red Bull Dance Your Style.
După ce dansatori din toată țara s-au confruntat unu la unu în battle-uri de dans, publicul prezent, de peste 1000 de spectatori, a decis câștigătorul, alegând-o pe Alexandra.

Street-dance-ul are deja cu un loc bine-stabilit în cultura young, este de fapt, un termen general care include multiple stiluri conexe de dans, ce evoluează constant: hip hop, house dance, waacking, afro, electro dance, dancehall, vogue și nu numai.

Competiția a durat trei ore, iar muzica pe care s-au desfășurat dansatorii a fost mixată de DJ-ul Vlad Dobrescu. Participanților le-a fost testată creativitatea și spontaneitatea prin hituri surpriză, pe care trebuiau să găsească cele mai bune mișcări, în coregrafii originale.

„Îmi place să cred că transmit iubire și inspir prin dans. N-am cuvinte să spun ce reprezintă titlul acesta pentru mine. Mi se pare că datorez această victorie oamenilor care au fost la eveniment și celor de-acasă. O să mă atrenez pentru Johannesburg, voi trage foarte tare pentru asta!”.

Oase, fost dansator de breaking și moderatorul întregului eveniment Red Bull a spus: „Avem șanse reale să batem la în finala mondială. Alexandra e foarte carismatică și ne dorim să câștige. Showul a fost incredibil, m-am simțit ca la 12 ani. când m-am apucat de dans!”

Finala mondială Red Bull Dance Your Style va avea loc în decembrie, la Johannesburg, Africa de Sud.

Post a Comment