TOP

Expoziția „Bags. Totul despre genți” de la Art Safari

De la mult-doritele genți clasice ale designerilor și până la banalele genți spațioase și rucsacuri, acestea sunt o necesitate zilnică, precum și o declarație de stil. Aceste obiecte, adesea sculpturale, sunt concepute într-o gamă largă de forme și de materiale, de la mătase delicată sau piele rezistentă și până la materiale plastice inovatoare și metale complicate.

Ele conțin o serie de bunuri personale și profesionale. Forma, dimensiunea și materialele unei genți pot oferi indicii despre ceea ce se află înăuntru, în timp ce în cazul alteia acestea ar putea să nu lase nimic de ghicit, ascunzându-și cu grijă și protejându-și conținutul.

De-a lungul istoriei și în toate culturile, acest accesoriu omniprezent poate fi considerat atât un bun privat, cât și o declarație publică. Fiind expuse, gențile pot fi impregnate de valori simbolice, dezvăluind întotdeauna câte ceva despre proprietarii lor, oricine ar fi aceștia. Atracția genților are la fel de multe fațete ca și obiectele și semnificațiile diferite pe care le reprezintă, variind de la un loc la altul.

 

 

Post a Comment