TOP

This is a̵ ̵w̵a̵s̵t̵e̵ ̵o̵f̵ ̵t̵i̵m̵e̵ Awesome Expo de la Galeria 2/3

„O expoziție One Night Gallery & Samsung, neobișnuită, care-și propune să augmenteze simbioza dintre noua generație și smartphone.
𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐚̵ ̵𝐰̵𝐚̵𝐬̵𝐭̵𝐞̵ ̵𝐨̵𝐟̵ ̵𝐭̵𝐢̵𝐦̵𝐞̵ 𝐀𝐰𝐞𝐬𝐨𝐦𝐞 Expo prezintă un nou val de creații digitale care ies din spațiul virtual pentru a fi experimentate live de oricine.
Toate lucrările sunt realizate doar cu telefonul și exprimă viziunile diferite ale unei generații care experimentează aproape totul în mediul digital.
𝐀𝐫𝐭𝐢𝐬̦𝐭𝐢𝐢:
𝟏. 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐨
E o „one woman show”: regizor, cinematographer, actriță și profesor. A creat proiecte pentru branduri ca Chanel, Bevza și Damon Dominique. Predă la Visual Metaphor Academy și creează pe Youtube sub numele de RO Ioana Petresco.
„Adevărul despre fericire e: dacă nu te bucuri de procesul de a-ți atinge obiectivele, nu o să te bucuri de rezultat. Învață să vezi fericirea ca pe un obicei, si nu ca un scop.”
𝟐.𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐁𝐮𝐦𝐛𝐮𝐭̦ – 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝐔𝐍𝐀𝐓𝐂, 𝐥𝐚 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐬̦𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞.
„Pentru mine, fotografiile sunt importante pentru că îngheață momente pe care le-am văzut și mă lasă să le revizitez. Cred că mulți alții simt la fel. Fiecare dintre noi are pornirea de a face poze și fiecare o face în felul său. Pentru că suntem niște generații mereu conectate la telefoane, asta nu a fost niciodată mai simplu.”
𝟑.𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐌𝐢𝐡𝐮𝐭̦𝐨𝐢𝐮 – 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 𝐥𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐅𝐨𝐭𝐨-𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨.
„Thinking In Layers este o lucrare care propune o analiză meticuloasă asupra ideii de fragmentare a corpului uman pentru o mai bună ințelegere a acestuia, accentuând importanța noțiunii de unitate, identitate și diversitate. Dorința din spatele acestui proces de stratificare este de a arăta că nu putem vorbi despre un singur outcome, posibilitățile fiind nesfârșițe.”
𝟒.𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 – 𝐒𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫, 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐲𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫
„Este foarte ușor să te lași influențat de preconcepțiile oamenilor cu privire la TikTok, asta dacă nu stai să înțelegi platforma și nu îi dai o șansă să o descoperi. De obicei, oamenii resping noul. Recunosc că și eu la rândul meu am fost foarte reticent în ceea ce privește Tiktok-ul când începea ușor în 2019 să ia amploare. Am zis “e pentru copii platforma, n-am ce să fac pe ea”. Ca aproximativ 2 ani și jumătate mai târziu să fie “spațiul” unde am creat cea mai mare comunitate și platforma care îmi dă voie să-mi arăt creativitatea în formă ei cea mai raw.”
𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐑𝐈𝐙𝐈, studio aflat la intersecția dintre arhitectură, tehnologie și comunicare, care explorează diverse căi pentru a transmite emoția prin intermediul tehnologiei.
𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐋𝐞𝐨 𝐁𝐮𝐫𝐧𝐞𝐭𝐭.” SURSA: 2/3 GALLERY

Post a Comment