TOP

Bomb Dis Place

Fabrica Grivița

Arta stradală propune multiple forme de manifestare artistică. Unele ne sar în ochi de pe clădiri de 10 etaje sau calcanuri bine poziționate, pe lângă altele trecem nepăsători deşi se află la nivelul ochilor noștri.

Stickerele au invadat oraşe precum Berlin, Londra, Paris, unde fac de mult parte din peisajul urban. Acestea au ajuns şi la Bucureşti, aduse de artişti străini care ne-au vizitat sau chiar produse local, de artişti pasionați de o formă de artă stradală ce a luat amploare.

Doi tineri pasionați şi-au propus să aducă stickerele în prim plan şi în capitala României prin ,,bombardarea” locațiilor dornice să primească ,,invazia adezivelor”. Prima locație a fost J’ai Bistrot, unde s-a desfăşurat Bucharest Stickerz Fest. Cea de-a doua este Fabrica Grivița,  care a primit creațiile adezive de la peste 600 de artişti din toată lumea. Vali Dobrin ( fondator Alternative Bucharest) şi John Dot S (artist multilateral dezvoltat), au pornit proiectul comun din dorința de a promova o formă de artă stradală ce nu primeşte încă toată atenția pe care o merită.

 

 

Comments (1)

  • Vali Dobrin

    Multumim. Mai facem. Adezivele vor invada orasul!

    reply

Post a Comment