TOP

Cosmin Costinaș și Inti Guerrero au fost numiți artistic directors ai Bienalei din Sydney din 2024

Bienala din Sydney a anunțat recent pe canalele oficiale de comunicare numirea lui Cosmin Costinaș și Inti Guerrero ca directori artistici a ediției 24, care va avea loc în perioada 9 martie – 10 iunie 2024.

Barbara Moore, Chief Executive Officer a Bienalei din Sydney, a declarat: „Sunt încântată să lucrez cu Cosmin Costinaș și Inti Guerrero – curatori foarte respectați atât împreună, cât și independent, cu o înțelegere profundă a peisajului creativ internațional și australian. Bienala din Sydney este o platformă participativă concepută pentru a prezenta tot ce este mai bun în arta contemporană din întreaga lume, inițând discuții și medii de învățare, pe tema bucuriilor și provocărilor timpului nostru. Aștept cu nerăbdare să văd viziunea lor de colaborare, împărtășind Bienala lor cu comunitatea noastră globală în martie 2024.”

În ultimii 10 ani, Costinaș și Guerrero au co-curatoriat o serie de expoziții, inclusiv „A Journal of the Plague Year” (Hong Kong, Taipei, Seul și San Francisco, 2013-2015) „Soil and Stones, Souls and Songs” ‘ (Manila, Hong Kong, Bangkok, 2016-2017), ‘Long Green Lizzards’ – Bienala de la Dakar și La Biennale de l’Art africain contemporain, Dakar (2018). Ambii curatori locuiesc în prezent la Berlin.

 

Post a Comment